Aceites Molisur is een familiebedrijf in Alhaurin el Grande (Malaga) dat werd opgericht in 2003 om voor de lokale bevolking van de Quadalhorce-vallei, waar Casa Esther op uitkijkt, olijfolie te persen.  Aceites Molisur staat bekend om haar productie van extra vergine olijfolie met de meeste geavanceerde technologie, zonder de traditionele manier om olie te verkrijgen te verliezen.

Door de geselecteerde olijven uit de omgeving van de Guadalhorce vallei wordt de extra vergine olijfolie gekenmerkt door hun geur, kleur en zoete fruitige smaak.

Aceites Molisur biedt ook de olie pers-service aan particulieren, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om door te gaan met de traditie van het oogsten van hun olijven en kunnen hun eigen olie consumeren.

Aceites Molisur is een groot bekend bedrijf in de provincie Malaga en staat bekend om zijn delicate olijfolie van hoge kwaliteit.

Voor toeristen is het mogelijk om een excursie te doen naar het olijfolie museum. Alhier kun je het proces van olijf tot olijfolie bekijken met aansluitend een proeverij. In de bijbehorende winkel kun je extra vergine olijfolie kopen maar ook locale producten zoals allerlei soorten honing, vinagres (azijnen) en wijn. www.aceitesmolisur.es

Interesse in een bezoek aan het olijfolie museum? Wij regelen het allemaal. Boek voor overnachtingen bij Casa Esther

MENU