Lieve Gasten

Casa Esther is sinds 2019 geopend voor verhuur van toerisme en voorzien van luxe en goede voorzieningen. Hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel.
Helaas hebben we wereldwijd dit jaar te maken met COVID-19 een ernstige bedreigende situatie voor de volkgezondheid. Om mee te kunnen werken aan de versoepeling en de situatie van het nieuwe normaal zullen wij er alles aan doen om onze bijdrage te leveren aan de welzijn van de Spaanse economie. Onze huizen zijn uitermate geschikt om heerlijk vakantie te vieren en wij zijn van mening dat juist in deze landelijk en privé gelegen vakantiehuizen de veiligheid gewaarborgd kan worden. Wel willen wij onze gasten vragen onze gasten rekening te houden met de landelijke afspraken van de regels omtrent de COVID-19 faseringen hier respectvol mee om te gaan  (2 meter economie)
Wij zullen dan ook op aller mogelijke manieren inspelen op de situatie. Indien gewenst kunnen wij een mondkapje verstrekken indien dit noodzakelijk is bij bezoek aan drukke openbare plaatsen.
Wat kunt U van ons verwachten? In verband met COVID-19 voeren wij naast onze gebruikelijke zorgvuldige schoonmaakactiviteiten  ook extra strenge desinfecterende maatregelen uit in het kader van hygiëne, zoals het desinfecteren van cruciale voorzieningen zoals douche en toiletruimte, deurkrukken handdoeken en beddengoed.

Als we samen alert blijven en onze verantwoordelijkheden nemen dan zijn wij ervan overtuigd dat U ook dit jaar terug kan kijken op een prachtige vakantie!!

MENU