Enduro rijden en Motor rijden in de omgeving van Andalusië en Alhaurin el Grande

Motorrijden
Kom naar het motorparadijs van Andalusië en geniet van kronkelende routes waar je vaak alleen rijdt.
Wil je een motor huren? Geen probleem: we leggen graag contact met bmwbiking. Bmwbiking helpt u graag en biedt een groot aanbod met een selectie van verschillende BMW- en KTM-modellen. https://www.bmwbiking.com/index.php/motorradverleih.html.
Van september / oktober tot mei / juni is het mogelijk om het prachtige gebied op de nieuwste motoren te verkennen.

Wil je met je eigen motor komen? Niets eenvoudiger dan dat:
Motortransport Niederberger maakt het mogelijk. Stap gewoon in het vliegtuig en de motor wacht hier al op je in het prachtige Andalusië.
Motorradtransporte Niederberger heeft zijn hoofdbasis in Lenggries / Beieren. Vanaf daar wordt de route Lenggries-Malaga of Malaga-Lenggries twee keer per maand gereden. Beieren is te ver weg? Laat uw motorfiets dan ophalen op een van de bases in NRW, Berlijn of in de buurt van Regensburg. Natuurlijk is dit ook mogelijk bij je voor de deur. De gebruikelijke motorbagage wordt zonder extra kosten vervoerd. Dit alles gebeurt in een gesloten sleepvoertuig of aanhangwagen en een transportverzekering is vanzelfsprekend.

Vind je het leuk om vaker een korte vakantie te nemen?
Laat uw motorfiets veilig en droog stallen bij onze samenwerkingspartner

Overnachten en verblijf met uw motor: Casa Esther heeft 3 huizen op hetzelfde adres waar u uw motoren veilig kunt parkeren. We hebben de mogelijkheid om te verblijven voor 2 -4-6-10 personen of samen voor 20 personen. Boek nu bij Casa Esther en boek een fantastische motorvakantie.

Enduro

Enduro is een tak van de motorsport die zich in buiten terrein afspeelt. Het is ontstaan uit de speedtrial. In Andalusië kun je je helemaal uitleven in deze offroad sport

Deze offroad sport is een ware uitdaging in Andalusië. Het zonnige zuiden van Spanje is het paradijs voor enduro rijders. Het landschap is zeer gevarieerd en de bergen bieden adembenemende uitzichten In Andalusië kun je tijdens de tour genieten van de rivierbeddingen, de prachtige meren, en de kronkelende kustwegen met uitzicht op mooie badplaatsen en Spaanse witte dorpjes. Het downhill en uphill rijden bezorgt deze tour spectaculaire en onvergetelijke momenten.

Vanuit Casa Esther kun je jouw droomroute waar maken. Er zijn routes naar eigen wens of hele specifieke routes zoals de Spanish lake adventures welke langs de de Caminito del Rey gaan of bijvoorbeeld een tour door de bergen of nabij een Spaans Meer. 

De route, de lengte, en de de moeilijkheid van de tour is uiteraard afhankelijk van de wens van de groep rijders. Geniet volop van de professionele ritten onder begeleiding van een gids, verzorgd met huurmotoren, service en lunch onderweg. 

De omgeving van Casa Esther, Alhaurin el Grande leent zich uitstekend voor offroad rijden en als uitvalbasis voor verscheidene routes. Voor andere mooie routes in Andalusië kun je ook kijken op https://nl.wikiloc.com 

Uiteraard ben je bij Casa Esther ook van harte welkom als je met eigen motoren en uitrusting jouw eigen routes wil gaan rijden. Ons kleinste huis Casa Bajo is ideaal voor een kleinere groep 2-4 personen, Casa Arriba voor 4 tot 6 personen en Casa Esther biedt ruimte aan 10 personen, desgewenst kunnen bedden worden bijgeplaatst. Uiteraard kunnen de drie huizen ook tegelijkertijd gehuurd worden bijvoorbeeld bij teambuilding of door een sportvereniging

Wil je motoren huren maar weet je niet goed bij welk bedrijf. Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en geven graag advies,

Zin in Enduro rijden in Andalusie, Costa del Sol en omgeving Malága? Kom overnachten bij Casa Esther! Onze huizen liggen bij Alhaurin el Grande, op nog geen 20 minuten rijden van vliegveld Malaga.

MENU