Fietsen in Zuid Spanje

Vanuit Alhaurin el Grande

Denk je aan mooie fietsvakantie door het prachtige landschap van Zuid Spanje? Wil je een onvergetelijke uitdaging aangaan, op eigen niveau, en volledig opgaan in de betoverende vergezichten van de prachtige omgeving van Andalusië? Dan wacht niet langer en maak van je droom werkelijkheid!

Op de fiets in Andalusië kun je genieten van de mooie omgeving van onder andere Sierra de Mijas met haar mooie witte dorpjes en prachtige afwisselende natuur.
Andere aanraders zijn bijvoorbeeld de adembenemede omgeving van het natuurpark Caminito del Rey, bepaalde fietsroutes van de route La Vuelta de España 2018 in afwisseling met fietsroutes langs de Costa del Sol en de Sierra de Las Nieves.
Ook is het mogelijk om bergen met hoogtes te beteugelen zoals de Sierra Nevada en Siera de las Nieves om een glimp op te vangen van de besneeuwde bergtoppen.

Ook behoort Gravel rijden tot de mogelijkheden. Gravel riden wordt steeds populairder. De afwisseling tussen verharde en onverharde paden is een goede uitdaging voor iedereen.
De gravelroutes zijn voor elk niveau, van mooie brede paden en asfaltwegen tot de meest uitdagende routes vindt je hier.
Het Gravel rijden is hier nooit vlak, het ene moment ben je lekker aan het dalen, maar direct daarna wacht er weer een prachtige uitdaging omhoog.
Fietsen in Zuid Spanje is erg populair en in trek. In Spanje worden fietsers met zorg benaderd en beschermd hetgeen terug te zien is aan de veiligheids verkeers borden

Zoals je leest, zijn er zeer veel verschillende fietsroutes voor jong en oud, voor de liefhebber en de professional en dus op verschillende niveaus. Het is zelfs mogelijk om je eigen fietsvakantie samen te stellen.
Daarnaast is het mogelijk om verschillende fietsen te huren zoals: racefietsen, mountainbikes, full suspension mountainbikes, elektrische mountainbikes, hybride E-bikes en City E-bikes.

Wij kunnen U een fantastisch verblijf aanbieden voor een kleinere groep tot een grotere groep van 18 tot 20 personen zodat u na uw terugkomst van een waanzinnige fietstocht heerlijk bij kan komen in Casa Esther. Boek nu of vraag informatie.

Wij brengen U graag in contact met bikekick. Bikekick Spain is een professioneel bedrijf welke ervaren is in diverse fietsroutes in Zuid Spanje. Naast een ervaren gids verzorgt Bikekick de verhuur van verschillende fietsen, het transport het onderhoud aan de fietsen.
Kijk voor de mogelijkheden en arrangementen op https://www.bikekick.eu/

MENU