Golfen in de Costa del Sol

De Costa del Sol staat bekend om zijn vele golfbanen. Om deze reden wordt de Costa del Sol ook wel de Costa del Golf genoemd.
De Costa del Sol telt wel meer dan 50 golfbanen In combinatie met het zonnige klimaat is deze plek in Zuid Spanje de ideale bestemming voor een Golfvakantie.
De golfparken zijn over het algemeen uitgerust met prachtige banen vaak met mooi uitzicht op de natuur, de bergen en of soms de kust. Vaak zijn er diverse Berg op – Berg af (up en down hill) banen in de prachtige natuur van de Costa del Sol.

Vanwege het aangename klimaat is de Costa del Sol één van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor een golfvakantie in Europa.

De kustlijn van de Costa del Sol strekt zich uit van Nerja in het noorden tot aan Sotogrande en biedt veel van de beste golfbanen in Spanje. In de Costa del Sol vindt u golfclubs zoals Real Club Valderrama, Finca Cortesín Golf Club, Club de Golf La Reserva – Sotogrande en Aloha Club de Golf. De Costa del Sol biedt ook veel golfresorts zoals La Cala Resort, Alcaidesa Links, Villa Padierna, Montenmedio Golf, Montecastillo Golf, La Quinta en veel andere goede golfresorts.

In Alhaurin el Grande vind je tevens golfbanen zoals Laurogolf en Alhaurin Golf resort.

Onze vakantiehuizen bij Alhaurin el Grande zijn een prima uitgangspunt voor een geweldige golf vakantie.

MENU