Paardrijden in Andalusië en omgeving Malága

Voor een prachtige buitenrit te paard in de omgeving van Andalusië is Rancho Pancho zeer aan te bevelen vanwege de goede sfeer, de onverslaanbare service en de goede prijs.
Rancho Pancho ligt in Alhaurin el Grande en is het adres voor recreatief paardrijden met extra zorg en professionele begeleiding met als doel om je een onvergetelijke rit te bezorgen.

Jouw ruiter is Annemieke en ze begeleid je graag mee op buitenrit zodat je heerlijk te paard kan genieten van de mooie natuur van Andalusie. Je kan mee het platteland op of naar het strand. Wil je een ochtendrit, een avondrit of een vollemaan rit? Een fotosessie te paard? Dressuurles? het is allemaal mogelijk. Je rijdt op haar prachtige Spaanse paarden en je gaat individueel of in een kleine groep van max 3 personen. (Grote groepen kan eventueel in overleg)

Voordat vertrek rijd je eerst in de bak en krijg je een beetje les zodat je lekker vertrouwd op pad gaat. Van de rit maakt Annemieke mooie foto’s en filmpjes, die je na afloop ontvangt via whatsapp.

Er zijn verschillende buitenritten welke allemaal plaatsvinden nadat je hebt geoefend met het paard in de bak zodat je met vertrouwen op pad gaat:

Buitenrit

Een buitenrit door het Spaanse platteland, door olijfvelden en vervolgens in galop de berg op Deze rit duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Bergrit

In het mooie Alhaurin el Grande is een mooi berg bosgebied en dat laat Annemieke je graag te paard zien, Het vertrek is vanaf een Spaanse Finca /Bar waar je na afloop ook eindigt voor een hapje en een drankje.

Strandrit

De strandrit is in Guadalmar. Dit is vlakbij Torremolinos en kan zowel s’ochtends als s’avonds. Ook een spectaculaire vollemaanrit wordt van hieruit gereden. Met je paard het strand op en dan naar een echte Spaanse chirinquito voor een drankje. Een hele bijzondere rit.

Kijk voor meer informatie op de site van Rancho Pancho: www.paardrijden-andalusie.com

Droom je van fantastisch recreatief paardrijden in de adembenemende natuur van Andalusie, Costa del Sol en omgeving Malága? Kom overnachten bij Casa Esther! Onze huizen liggen in Alhaurin el Grande, op nog geen 20 minuten rijden van het vliegveld Malaga.

MENU