Trouwen in Zuid Spanje, Andalusië, Trouwen op locatie Casa Esther

We hebben de deuren van onze prachtige landelijke vakantie huizen in de zomer van 2019 geopend voor toerisme. Begin dit jaar zijn we de samenwerking aangegaan met de trouwambtenaar en weddingplanner Elly Persons van www.trouweninspanje.nl Naast het ontvangen van toeristen vinden we het ook een eer om onze prachtige locatie voor speciale gelegenheden te benutten.
Het is een voorrecht om samen te werken met Elly Persons vanwege haar professie en ervaring op het gebied van trouwen in Spanje. Daarnaast beschikt ze over een netwerk met een aanvullend aanbod van diensten welke zij kan inzetten voor een droomhuwelijk.

Casa Esther, trouwlocatie en verblijf voor het bruidspaar en de gasten


Als eigenaar van Casa Esther zullen wij er alles aan doen om het verblijf van jullie als bruidspaar, samen met jullie gasten, tot in de puntjes te verzorgen.
Onze wens is dat de mooie herinneringen aan het huwelijk een prachtige start van de wittebroodsweken zal zijn en vanzelfsprekend een bekroning op jullie liefde. Samen met jullie gasten kun je heerlijk genieten van een verblijf op Casa Esther.
Casa Esther is een betaalbare locatie en biedt luxe, gezelligheid, privacy en een prachtige uitzicht. Voor een huwelijk is een minimaal verblijf van tenminste 3 dagen noodzakelijk.
Casa Esther heeft een capaciteit voor 50 gasten tijdens de ceremonie en het feest. Casa Esther heeft ruimte voor 20 slaapplaatsen, verdeeld over onze drie huizen welke op hetzelfde adres zijn. Meer slaapplaatsen nodig? Dat is geen probleem, in overleg kan er in de directe omgeving meerdere slaapplaatsen gerealiseerd worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Hebben jullie specifieke (andere ideeën) over de ceremonie en jullie verblijf? Voel je vrij om jullie wensen te bespreken. Informeer vrijblijvend
Uiteraard is het mogelijk om langer te verblijven op Casa Esther, jullie kunnen het combineren met een vakantie, minivakantie of een lang weekend. Ook langer verblijven met een selecte groep behoort tot de mogelijkheid.

Over de trouwlocatie Casa Esther: Wanneer je voor de poort staat van Casa Esther en de deuren opengaan, word je verrast door alle verborgen plekjes, die je al wandelend over het terrein ontdekt. Casa Esther, Casa Arriba en Casa Bajo zijn drie huizen die alle drie op hetzelfde terrein liggen, maar met hun eigen opgang en parkeerplaats. Vanaf de terrassen en het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de Guadalhorce vallei, de bergen en het witte dorp Alhaurin el Grande.

Er zijn verschillende plekken waar je een ceremonie, receptie of diner kunt organiseren. Bij het zwembad is een barbecue aanwezig en er is een leuke, sfeervolle buitenbar. De verschillende huizen zijn met smaak ingericht. Het grootste huis heeft een zeer uitgebreide keuken. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een aangenaam verblijf.

Droom je van een trouwlocatie met optimale privacy voor alle gasten? Waar de verschillende terrassen en patio’s veel mogelijkheden bieden voor jullie huwelijksfeest? Waar optimaal comfort gegarandeerd is? Waar je aan het zwembad met jullie gasten kunt genieten van een hapje en een drankje? Dan is Casa Esther jullie ideale locatie!
Informatiebron www.trouweninspanje.nl

MENU